with No hi ha comentaris

El pride és la conmemoració anual dels disturbis de Stonewall, moviment que podem considerar un dels major éxits i el començament de la reclama dels drets i la llibertat per la comunitat LGTBQ+. Són dates on es fan mostres públiques de l’existència de la comunitat, de la lluita activa per aconseguir la plena inclusió social i legal, on es mostra el suport per la causa i on se celebra la diversitat sexual i de gènere.

Aquest any Madrid ha estat escollida com a ciutat per a acollir no només l’Europride (el festival eropeu del pride organitzat en colaboració de diverses associacions LGTBQ+ d’arreu d’Europa) sinó també el WorldPride (festival mundial del mateix caire). El WordlPride i l’Europride només han coincidit 3 cops a la història, i és per això que des d’ALISE hem volgut organitzar una sortida grupal per a facilitar l’assistència a aquest esdeveniment per a tots els qui vulguin participar.

Quines son les dates?
Les dates del viatge son 30 de juny, 1 de juliol i 2 de juliol, coincidint amb els dies de més activitat del WorldPride.

Preu
El preu de la sortida, que inclou transport d’anada i tornada i l’estada a la ciutat, son només 75€. Es pagarà en dues quotes, mitjançant tranferències bancàries o ingressos, una en el moment de fer la isncripció i l’altre al maig.

Documentació necessaria
Cal portar DNI/NIE i la targeta sanitària per motius de seguretat.

Voleu assistir-hi?
Podeu apuntar-vos al nostre viatge seguint les instruccions i emplenant el següent Formulari d’inscripció

Afanyeu-vos que el termini per apuntar-se acava el dia  de març 21 i les places són limitades!

Més informació sobre el WorldPride Madrid al web oficial: http://www.madridorgullo.com/worldpride/

Si teniu qualsevol dubte o problema, si us plau, contacteu-nos al nostre correu electrònic info@alise.cat

Leave a Reply